Links
realestate

Servicii imobiliare - PROFIMOB - Agentie imobiliara Bucuresti

Suntem specializati in tranzactionarea proprietatilor rezidentiale de lux in Bucuresti (apartamente blocuri noi, blocuri vechi, apartamente in vila; case / vile); spatii de birouri in Bucuresti; spatii industriale in Bucuresti, Ilfov; terenuri rezidentiale, comerciale si terenuri industriale in Bucuresti si Ilfov.

Colaborarea cu Profimob iti ofera accesul la servicii imobiliare profesioniste

Oferim servicii imobiliare de calitate, adaptate nevoilor clientilor, astfel am crescut odata cu clientii nostri si am contribuit la succesul acestora, atat personal cat si organizational, prin gasirea de proprietati rezidentiale sau spatii de birouri cu care clientii sa se poata identifica, a unor spatii comerciale sau industriale care sa le poata oferi clientilor importantul avantaj concurential implicat de localizarea, pretul si atuurile investitiei respective.

Punem la dispozitia ta experienta locala a fiecarui membru al echipei de consultanti imobiliari

Acest lucru conteaza cel mai mult in domeniul imobiliar. Intelegerea conditiilor pietei imobiliare din segmentul sau zona in care esti interesat sa tranzactionezi, reprezinta elementul care face diferenta. Astfel, fiecare departament al firmei este compus din agenti care cunosc foarte bine zonele in care activeaza, acesta este o strategie care functioneaza pentru toti clientii nostri, indiferent de segmentul imobiliar. Muncim mult pentru a furniza astfel, cele mai bune servicii imobiliare posibile.

Promovam vanzarea, cumpararea sau inchirierea proprietatilor imobiliare prin diferite strategii de marketing si materiale de promovare:

  • Panourile amplasate pe terenurile aflate la vanzare, bannerele postate pe cladiri, muncesc la fel de mult ca noi pentru a atrage instantaneu clientii interesati de acel tip de proprietate;
  • Folosim pliante, brosuri cu care impanzim zonele de interes pentru a promova rapid o proprietate si de asemenea, pentru a inlesni celor interesati, gasirea unei proprietati care sa li se potriveasca;
  • Internetul este una din uneltele de marketing cu cea mai mare crestere in ultimii ani si care permite o interactiune rapida intre proprietati si persoanele interesate de bunuri imobiliare. Acesta este motivul pentru care investim foarte multa munca, timp si bani in realizarea, actualizarea si promovarea siteului Profimob. In plus, proprietatile listate pe www.profimob.ro au asigurata publicarea si in principalele portaluri imobiliare romanesti, ceea ce amplifica vizibilitatea si implicit gasirea lor.
  • Publicitatea in presa locala asigura vizibilitatea  proprietatilor din portofoliul Profimob si pentru persoanele care prefera cautarea in variantele tiparite ale ziarelor;
  • Punem la dispozitia clientilor revista proprie “Oferte imobiliare”, aceasta contine un numar semnificativ de proprietati reprezentative, pentru a te asigura ca aceasta este mereu actualizata, si pentru a incerca sa protejam si mediul inconjurator, am decis sa punem accent mai mult pe varianta ei electronica;
  • Utilizam cele mai noi metode de marketing, printre care si retelele sociale, pentru a te tine permanent la curent cu informatii, stiri imobiliare importante si nu numai... Te invitam sa ne urmaresti pe Facebook si Twitter.
  • Te informam inca din faza precontractuala cu privire la caracteristicile generale ale imobilului de care sunteti interesat, eventualele deficiente si inconveniente, situatia juridica a acestuia, preturile practicate pe piata si nivelul estimativ al costurilor implicate de tranzactia respectiva.
  • Iti oferim asistenta procedurala la efectuarea formalitatilor necesare si legale privind obtinerea actelor necesare finalizarii tranzactiilor: cadastru, intabulare, certificat fiscal, certificat de urbanism, extras de Carte funciara.
  • La cererea ta, iti oferim asistenta la negocierea si redactarea termenilor contractuali, inclusiv la incheierea unui antecontract
  • Efectuam demersurile necesare inregistrarii tranzactiei la autoritatile competente.

Pentru ca stim ca timpul nu inseamna bani, ci este viata insasi, ne obligam sa raspundem solicitarilor tale in maximum 24h. In situatiile exceptionale in care observi ca nu am respectat aceasta promisiune, te rugam sa ne comunici de urgenta acest lucru, direct pe adresa Directorului General, nelu.draghici@profimob.ro.

Parerea ta conteaza foarte mult, mai ales observatiile negative, pentru ca suntem interesati in a ne imbunatati continuu activitatea si dorim sa colaboram strans pentru a ne asigura ca vei avea acces la cele mai profesioniste servicii imobiliare.