Links
realestate

Politica de confidentialitate

 

Intra in vigoare la: 24 mai 2018

Revizuita la data de: 25 mai 2018

Politica de confidentialitate a PROFIMOB SRL a fost realizata in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date. Regulamentul general privind protectia datelor impune un set unic de reguli, direct aplicabile in toate statele membre ale Uniunii incepand cu data de 25 mai 2018 si inlocuieşte Directiva 95/46/CE si, implicit, prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

PROFIMOB SRL recunoaste importanta protejarii confidentialitatii datelor personale furnizate de clientii existenti sau potentiali, increderea fiind inima activitatii in domeniul serviciilor imobiliare. Politica noastra de confidentialitate este conceputa pentru a va ajuta sa intelegeti cum colectam, folosim si protejam datele dumneavoastra personale si care sunt optiunile dumneavoastra pentru luarea deciziilor in cunostinta de cauza atunci cand vizitati website-ul nostru sau intrati intr-o relatie de afaceri cu noi. In plus, va explicam si modul in care ne puteti contacta referitor la practicile noastre de confidentialitate.

1. Denumirea si adresa operatorului:

PROFIMOB SRL este o companie inregistrata in Romania, avand sediul social in Bucuresti, Soseaua Nicolae Titulescu Nr.64, Bl.24, Sc.A, Et.2, Ap.7, Sector 1, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/1748/2003, avand Codul de identificare fiscala RO15192125, este inregistrata de catre ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare 11726.

2. Date de contact ale responsabilului cu protectia datelor

Orice persoana vizata ne poate contacta oricand, cu orice întrebari sau sugestii, în legatura cu protectia datelor cu caracter personal la urmatoarea adresa de email: office@profimob.ro.

3. Acceptarea prin utilizare

Website-ul www.profimob.ro este proprietatea PROFIMOB SRL. 

Aceasta politica de confidentialitate descrie modul în care PROFIMOB SRL colecteaza, utilizeaza si dezvaluie anumite date personale obtinute prin intermediul website-ului si a celorlalte surse posibile, acestea urmand a fi detaliate in sectiunile urmatoare. Utilizarea website-ului www.profimob.ro înseamna ca ati inteles si acceptat termenii acestei Politici de confidentialitate.

Daca nu sunteti de acord cu orice parte a acestei Politici, nu ar trebui sa vizitati sau sa utilizati website-ul nostru sau serviciile companiei noastre.

Politica de confidentialitate va fi evaluata periodic. Ne rezervam dreptul de a modifica, adauga sau elimina portiuni din aceasta politica de confidentialitate in orice moment, in conformitate cu legislatia in vigoare la momentul respectiv si in functie de nevoile noastre si ale clientilor nostri, de diversificarea serviciilor oferite de noi. Va invitam sa recititi din când în când aceasta Politica pentru actualizari periodice. Veţi gasi de fiecare data ultima varianta a acestei Politici la aceasta adresa, impreuna cu data ultimei modificari.

Continuarea utilizarii website-ului nostru si a serviciilor noastre dupa postarea pe website a modificarilor Politicii inseamna ca acceptati aceste modificari. 

4. Ce date personale putem colecta

PROFIMOB SRL colecteaza, utilizeaza, stocheaza si transfera tipuri diferite de date personale, in functie de cine sunteti, modul in care utililizati website-ul sau serviciile companiei.

Navigarea pe paginile website-ului nostru e posibila fara nicio colectare a datelor cu caracter personal, insa atunci cand ne contactati pentru a solicita sau pentru a ne oferi informatii, este posibil sa avem nevoie de la dumneavoastra de date cu caracter personal.

La fel si atunci cand aplicati pentru un post in cadrul firmei noastre.

PROFIMOB SRL nu vinde, tranzactioneaza sau inchiriaza altora datele dumneavoastra personale.

In cadrul website-ului nostru exista mai multe sectiuni prin intermediul carora puteti sa ne transmiteti date personale si alte informatii. Tipurile de date personale pe care le putem obtine sau pe care dumneavoastra puteti alege sa ni le furnizati sunt:

 • Informatiile de contact: numele, adresa postala sau de e-mail si numarul de telefon/fax.
 • Informatiile dvs. profesionale: titlul postului ocupat, departamentul si denumirea firmei la care lucrati.
 • Informatiile dvs. profesionale cuprinse in CV-ul pe care alegeti sa ni-l trimiteti atunci cand aplicati pentru un post in compania noastra: istoricul locurilor de munca si al educatiei, competentele si aptitudinile dvs., postul dorit in cadrul companiei, etc.
 • Continutul pe care îl furnizati prin completarea formularelor de contact: comentariile, mesajele dumneavoastra.
 • Informatii referitoare la proprietatea dvs. imobiliara, pe care alegeti sa ni le furnizati prin completarea formularelor de trimitere oferta: descrierea, caracteristicile imobilului, adresa, pretul solicitat, cadastrul, etc.
 • Datele continute de cookie-uri, acestea se refera la utilizarea de catre dvs. a website-ului nostru. Vezi Politica cookie
 • Datele transmise de browserul dvs. catre serverul nostru pot include: data si ora la care ati vizitat website-ul, din ce website ati venit (refferal URL), paginile pe care le-ati vizitat, adresa IP.

De asemenea, putem colecta, in timpul colaborarii noastre pentru prestarea serviciilor, dupa caz, urmatoarele tipuri de date personale:

 • Cand ne angajati sa va furnizam serviciile imobiliare, fie ca acest lucru se intampla la sediul nostru, la proprietatea dvs., prin telefon, email sau in alt loc agreat de ambele parti:
  • Numele, adresa postala, CNP, numarul de telefon, adresa de email, cerintele, interesele si preferintele dvs., feedbackul dvs.
 • Cand incheiati prin intermediul nostru un contract de vanzare-cumparare (la notariat) sau de inchiriere, daca este cazul:
  • Starea matrimoniala, data nasterii, seria si numarul buletinului / cartii de identitate / pasaportului, nationalitatea, starea fiscala, detaliile contului bancar, actele de proprietate si alte documente solicitate de notariat, (in cazul in care tinem noi legatura cu notariatul, conform solicitarilor si acordului dvs.).
 • Cand emitem factura pentru serviciile prestate si cand incasam banii:
  • Numele, adresa postala, CNP, seria si numarul buletinului / cartii de identitate / pasaportului, informatiile contului bancar.
 • Cand legea ne obliga, ca de exemplu, conform legii privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si finantarea terorismului, conform principiului acesteia de a ne cunoaste clientul:
  • Data nasterii, nationalitatea si alte detalii din documentele de identitate pe care ni le furnizati.
 • Cand ne angajati sa promovam pe piata proprietatea dumneavoastra:
  • Detalii referitoare la proprietatea dumneavoastra, cum ar fi fotografii, relevee, descrierea proprietatii.
 • Cand marketam proprietatea dvs. disponibila la vanzare sau la inchiriere, cand intocmim Procesul verbal de predare-primire la inceputul si/sau finalul perioadei de inchiriere sau la momentul predarii cheilor dupa vanzarea/cumpararea proprietatii
  • Fotografiile proprietatii dvs.
 • Cand sunteti proprietar sau chirias, inainte de intrarea in spatiu a chiriasului si la plecarea acestuia: 
  • Datele dvs. de contact, adresa postala, CNP, data de intrare / iesire din spatiu, seria contorului si valoarea acestuia.
 • Daca sunteti chirias, in momentul achitarii sau primirii garantiei:
  • Datele de intrare si iesire in/din spatiul inchiriat, detaliile garantiei achitate sau primite inapoi.
 • Atunci cand suntem nevoiti sa parcurgem etapele recuperarii debitelor datorate de dvs. catre noi:
  • Datele de contact, de identificare din factura emisa si cele prevazute in contractul de prestari servicii imobiliare semnat cu dvs.

Putem colecta date personale de la dvs., care sunt de o natura sensibila atunci când alegeti în mod voluntar sa ne furnizati astfel de informatii. Daca acest lucru se intampla, tratam aceste informatii in conformitate cu protectia suplimentara acordata in temeiul legilor privind protectia datelor.

5. Cum folosim datele dvs. personale

Datele dvs. personale vor fi folosite in urmatoarele scopuri:

Furnizarea de servicii imobiliare

 • Pentru a va putea furniza serviciile imobiliare pe care ni le-ati solicitat, incluzand aici, dar fara a ne limita la: 
  • Va ajutam sa vindeti proprietatea dvs. sau sa gasiti o proprietate la cumparare. 
  • Exaluarea proprietatii dvs. - analiza de piata sau a valorii de inlocuire.
  • Va ajutam sa inchiriati proprietatea dvs. sau sa gasiti o proprietate la inchiriere.
 • Pentru a incasa plati de la dvs. pentru serviciile pe care le furnizam. 
 • Pentru a ne implica si a va asista in obtinerea Certificatului energetic, a Documentatiei cadastrale si pentru obtinerea altor acte necesare, conform solicitarii si acordului dvs. 
 • Pentru a intocmi Procesul verbal de predare-primire a unei proprietati inchiriate.
 • Pentru a putea intelege cat mai bine cerintele dvs. si pentru a va furniza servicii pliate pe nevoile dvs.
 • Pentru a ne imbunatati serviciile oferite prin analiza datelor dvs. personale in incercarea de a intelege cat mai bine modul in care utilizati serviciile noastre.
 • Pentru a mentine actuala baza de date de clienti.
 • Pentru a marketa serviciile noastre catre dvs.
 • Pentru a va informa cu privire cele mai recente stiri, oferte si servicii si chiar pentru a transmite felicitari de sezon, putem trimite e-mailuri si comunicari de marketing la adresa de e-mail pe care ne-ati furnizat-o în timp ati solicitat informatii de la noi . Daca ati ales sa va înscrieti la newsletterele noastre si mai târziu decideti ca nu mai doriti sa le primiti, va puteti dezabona, urmând instructiunile din fiecare e-mail pe care vi-l vom trimite (sau utilizati procedura de renuntare descrisa mai jos).
 • Pentru a targeta publicitatea catre dvs. pe retelele de socializare, in cazul in care v-ati manifertat in prealabil interesul (de exemplu pe Facebook, printr-un Like dat paginii noastre de Facebook, https://www.facebook.com/profimob.ro/)

Raspunzand la cererile, intrebarile si ofertele dvs.

 • Când ne oferiti aceste informatii, le putem folosi pentru a va contacta în legatura cu ofertele sau serviciile pentru care v-ati exprimat interesul. PROFIMOB SRL are un interes comercial legitim sa utilizeze informatiile personale pe care le colectam de la dvs. daca solicitati angajarea sau daca intrati într-o relatie contractuala de afaceri cu firma noastra. În cazul în care ne-am bazat pe consimtamantul dvs., daca ne comunicati ca nu doriti sa folosim aceste informatii ca baza pentru un contact ulterior cu dvs. (accesand procedura de renuntare descrisa mai jos), vom respecta dorintele dumneavoastra. 
 • Pentru a putea raspunde oricaror intrebari pe care le-ati adresat agentilor si personalului nostru.

Pentru imbunatatirea website-ului nostru

 • Pentru a croi continutul pe care il postam pe website pe baza preferintelor dvs.
 • Prin analiza cookie-urilor si a utilizarii site-ului incercam sa imbunatatim performanta website-ului.

Obligatii legale:

 • Pentru a ne conforma legilor aplicabile care stipuleaza faptul ca suntem obligati sa colectam, sa stocam sau sa dezvaluim anumite date personale.
 • Pentru a analiza si raspunde plangerilor formulate de dvs. in privinta serviciilor prestate. 
 • Pentru a ne conforma oricaror legi sau regulamente care ne sunt aplicabile.
 • Asa cum se poate impune prin legile si reglementarile aplicabile sau solicitate de orice proces judiciar sau agentie guvernamentala care are sau solicita jurisdictie asupra PROFIMOB SRL.

Alte utilizari:

 • Contactarea cu privire la o posibila angajare.
 • Pentru a colecta eventualele datorii pe care le aveti fata de noi.
 • De asemenea, putem utiliza datele in alte moduri pentru care furnizam o notificare specifica in momentul colectarii.

6. Confidentialitatea copilului

Website-ul www.profimob.ro nu se adreseaza si nu este directionat catre persoane cu varsta sub 18 ani si solicitam tuturor utilizatorilor sa se asigure ca au varsta potrivita pentru a utiliza website-ul. In consecinta, nu colectam si nu stocam cu buna stiinta pe website informatii personale de la persoane cu varsta sub 18 ani. Daca un parinte sau un tutore afla despre furnizarea de informatii personale fara consimtamantul lui de catre copilul sau, ar trebui sa ne contacteze la adresa de e-mail: office@profimob.ro. Daca aflam ca un copil cu vârsta sub 18 ani ne-a furnizat informatii personale, vom sterge imediat aceste informatii din fisierele noastre. 

7. Informatii despre dvs. furnizate de terti

Link-uri ale tertilor:
Website-ul nostru poate contine linkuri catre alte alte website-uri, plug-inuri, aplicatii ale tertilor. Unii dintre acesti terti ne pot furniza, daca este cazul, anumite informatii pe care le furnizati. Prin accesarea link-ul respectiv, sunteti de acord sa ne permiteti sa primim si sa folosim orice informatii pe care le puteti furniza partenerilor nostri, în aceleasi conditii ca in cazul in care ni le-ati fi furnizat noua. Nu suntem responsabili pentru niciun alt website si nu putem controla politica lor de confidentialitate sau modul în care trateaza datele personale ale vizitatorilor lor. Va rugam sa analizati politicile acestora de confidentialitate pentru a afla cum trateaza datele dvs. personale.

Utilizarea de catre terti:

Puteti alege sa oferiti in mod personal datele dvs. altor website-uri sau entitati, cum ar fi cele care creeaza liste de marketing profesionale, pentru a primi oferte speciale si promotii de la afiliatii lor. Acestia pot fi de acord sa ne furnizeze datele dvs. Daca daca o terta parte ne furnizeaza efectiv datele dvs. si masura in care o fac, depind de intelegerile dintre noi si de politicile de confidentialitate ale acestora. PROFIMOB SRL nu este responsabila în cazul în care un partener sau alt website sau o entitate colecteaza, utilizeaza sau furnizeaza orice informatii despre dvs., încalcând politica de confidentialitate sau legislatia în vigoare.

Date de marketing:
Putem cumpara date de marketing de la terti si le putem adauga la baza noastra de date de utilizatori pentru a targeta mai bine publicitatea noastra si pentru a furniza oferte pertinente care credem ca va pot interesa. De asemenea, putem asocia aceste date de marketing cu informatiile personale de identificare pe care ni le furnizati.

8. Date personale pe care le furnizam

Agenti, angajati
Este posibil sa va impartasim datele dvs. personale cu persoane/firme care actioneaza ca agenti autorizati de noi in furnizarea serviciilor noastre catre dvs., toti acestia fiind de acord sa utilizati informatiile dvs. numai [n scopurile specificate. Fiecare trebuie sa fie de acord sa puna în aplicare si sa mentina proceduri si practici de securitate rezonabile, adecvate naturii informatiilor dvs. pentru a va proteja datele personale de accesul neautorizat, distrugere, utilizare, modificare sau dezvaluire.

Servicii externalizate de contabilitate
Firma de contabilitate cu care avem contract va avea acces, prin dosarele contabile lunare, la datele dvs. personale cuprinse in facturile emise de noi catre dvs. si/sau in contractele de prestari servicii imobiliare.

Colaborarea cu notarul public, autoritatile publice, terti
In vederea incheierii tranzactiei imobiliare, la cererea dvs. si cu acordul dvs., vom actiona ca intermediari intre dumneavoastra si notariat (in vederea realizarii unui due diligence legal), o autoritate publica, o firma terta - in vederea depunerii si ridicarii unor acte necesare tranzactionarii.

Terte parti cu care lucram ca parte a prestarii serviciilor noastre si firmele acestora, subcontractanti lor asociati, incluzand (dar fara a se limita la) administratori IT, fotografi, cameramani, companii de utilitati, companii de marketing, auditori energetici, cadastristi, arhitecti, companiile care faciliteaza semnarea electronica a documentelor, firme de relocare, firme de curatenie.

Rețele sociale, cum ar fi Facebook, in scopuri de marketing, asa cum se explica in sectiunea „Cum folosim datele dvs. personale” din aceasta Politica de confidentialitate.

Companiile de recuperare a datoriilor, pentru a ne asista in colectarea oricaror sume de bani pe care ni le datorati, in cazul in care plata este intarziata mult.

Consilierii nostri, în scopul de a ne ajuta sa gestionam, sa sustinem sau sa dezvoltam mai bine afacerea noastra si sa respectam obligatiile legale si de reglementare.

Terte parti, dupa caz, in cazul unei reclamatii sau litigii legate de utilizarea serviciilor noastre.

Oferirea posibilitatii ca partile tranzactiei sa se contacteze direct, sau sa fie contactate direct de colaboratorii nostri in vederea inlesnirii efectuarii tranzactiei.

Dezvaluirea obligatorie din punct de vedere legal
Suntem obligati sa dezvaluim datele dvs. personale atunci când ni se solicita acest lucru prin lege, de exemplu, ca raspuns la o hotarare judecatoreasca sau la o citatie sau alta obligatie legala, ca raspuns la cererile legale ale autoritatilor publice, inclusiv pentru a raspunde nevoilor securitatii nationale sau solicitarilor autoritatilor de aplicare a legii sau in cazuri speciale când avem motive sa credem ca dezvaluirea informatiilor dvs. personale este necesara pentru identificarea, contactarea sau introducerea unei actiuni in justitie impotriva unei persoane care poate provoca prejudicii sau interferente (intentionate sau neintentionate) drepturilor sau proprietatilor noastre.

9. Care este sursa datelor personale pe care le colectam

Majoritatea datelor personale pe care le colectam au fstr oferite voluntar de dvs., insa este posibil sa obtinem datele dvs. personale din alte surse, cum ar fi:

 • Portaluri imobiliare, cum ar fi imobiliare.ro, olx.ro, lajumate.ro, publi24.ro, etc.
 • Programe de anunturi particulari, ca de exemplu Map.
 • Retele sociale: Facebook, Youtube, Instagram, Twitter etc.
 • Referali care v-au recomandat: prieteni, cunoscuti, colegi, avocati, etc.
 • Companii care ofera baze de date.

10. Pastrarea datelor cu caracter personal

Datele personale pe care ni le furnizati vor fi pastrate de noi în conformitate cu legile aplicabile si cu Politica noastra interna de pastrare a datelor personale. Cu toate acestea, vom lua masuri rezonabile pentru a distruge sau a de-identifica datele personale pe care le detinem, în cazul în care acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile mentionate mai sus, luand insa in calcul si durata minima legala de pastrare, de arhivare a datelor, conform legilor aplicabile. O copie a Politicii noastre de pastrare poate fi disponibila la cerere.

11. Transferurile internationale de date

SC PROFIMOB SRL nu transfera in spatiul international date personale. Este insa posibil, in cazul in care proprietarul sau clientul nu se afla in Romania, sa existe o comunicare telefonica, prin e-mail sau prin posta cu acesta in vederea incheierii tranzactiei imobiliare. In cazul transferului datelor personale in afara Romaniei, SC PROFIMOB SRL se va asigura ca are consimtamantul indubitabil al clientului pentru acest lucru.

12. Securitate

SC PROFIMOB SRL se straduieste sa protejeze securitatea datelor dvs. personale si alegerile facute de dvs. in privinta utilizarii dorit. Stocam datele dvs. personale pe un server securizat si folosim proceduri menite sa protejeze datele personale pe care le colectam de accesul, distrugerea, utilizarea, modificarea sau dezvaluirea neautorizate.

Desi vom lua (si le cere, acest lucru si furnizorilor nostri terti) masuri de precautie rezonabile privind informatiile personale colectate si stocate pe acest site, datorita naturii deschise a Internetului, nu putem garanta ca oricare dintre datele dvs. personale stocate pe serverele noastre sau transmise catre sau de catre un utilizator, nu vor putea fi accesate neautorizat si nu ne vom asuma nicio raspundere pentru orice furt sau pierdere, acces neautorizat sau deteriorare, sau interceptare a oricaror date sau comunicatii. Prin utilizarea Site-ului, intelegeti si sunteti de acord sa va asumati aceste riscuri.

De asemenea, va rugam sa luati si dvs. masuri rezonabile de securitate pentru a va proteja confidentialitatea atunci cand ne transmiteti date personale, cum ar fi trimiterea de informatii confidentiale prin e-mail neprotejat, va puteti asigura ca atasamentele sunt protejate prin parola sau criptate si folositi doar metode sigure de expediere atunci cand ne trimiteti documente originale.

13. Drepturile dumneavoastra

Dreptul de acces: Puteti solicita copii ale datelor dvs. personale aflate in custodia si controlul nostru si detalii despre modul în care le folosim. 

Dreptul de rectificare: Daca considerati sau observati ca oricare dintre datele personale pe care le detinem despre dvs. este inexacta, ne puteti solicita corectarea sau stergerea acestora. 

Dreptul la stergere. Puteti solicita stergerea datelor cu caracter personal dupa cum urmeaza: i) atunci cand datele nu mai sunt necesare in scopul pentru care au fost colectate sau prelucrate, ii) va retrageti consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea, iii) obiectati la prelucrare in conformitate cu articolul 21(1) din Regulament si nu există temeiuri legale pentru prelucrare, sau obiectati la prelucrare in conformitate cu articolul 21(2) din Regulament, iv) datele cu caracter personal au fost procesate in mod ilegal sau o dispozitie legala in vigoare impune stergerea acestora.

Dreptul la portabilitatea datelor: Puteti solicita trimiterea unei copie electronica a datelor dvs. personale catre dvs. sau catre alte organizatii, daca doriti. 

Dreptul la restrictionarea prelucrarii. De asemenea, aveti dreptul sa ne solicitati sa nu mai procesam informatiile dvs. personale si / sau sa va retrageti acordul de prelucrare pe baza "consimtamantului", cu exceptia cazului in care avem o justificare legala pentru a face acest lucru. Aveti dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii, acolo unde unul dintre următoarele cazuri se aplica: i) acuratețea datelor personale este contestată de dvs., ii) prelucrarea este ilegală și va opuneti ștergerii datelor personale, dar cereti în loc restrictionarea utilizării lor, iii) Firma noastra nu mai are nevoie de datele personale cu scopul de a le prelucra, dar ele sunt cerute de dvs. pentru unitate, în vederea exercitării unor drepturi, iv) v-ati opus prelucrarii în conformitate cu articolul 21(1) din Regulament până la verificarea dacă temeiurile legitime ale PROFIMOB SRL prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.

Dreptul la opozitie. Aveti dreptul de a va opune oricand, din motive care au legatură cu situația dvs. particulara, la prelucrarea datelor personale care va vizează, fapt care se bazează pe punctele (e) și (f) din Articolul 6(1) din Regulament. Aceasta se aplica și crearii de profiluri. Nu vom mai prelucra date personale în eventualitatea unei opozitii, decât dacă putem demonstra temeiuri convingătoare și legitime pentru prelucrare, care suprascriu interesele, drepturile și libertățile dvs., sau pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea drepturilor legale. 

Luarea deciziilor individuale, inclusiv crearea de profiluri. Aveti dreptul să nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice cu privire la aceasta sau în mod similar va afectează în mod semnificativ, atât timp cât decizia nu se bazează pe acordul explicit al dvs.

Dreptul de a retrage consimțământul. Aveti dreptul sa va retrageti  în orice moment consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Dreptul de a face plangere. Daca doriti sa faceti o plangere cu privire la modul în care am gestionat datele dvs. personale, ne puteti contacta utilizând detaliile de mai jos si vom investiga reclamatia dvs.

Dreptul de a formula o plangere autoritatii de supraveghere – in cazul in care apreciati ca drepturile dvs. legitime in legatura cu operatiunile de prelucrare a datelor personale au fost incalcate, va puteti adresa cu o plangere in acest sens Autoritatii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, adresa e-mail: anspdcp@dataprotection.ro.

Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti contacta: (a) prin telefon, la +4021 2305034; (b) prin fax, la +4021 2305034; (c) prin e-mail la office@profimob.ro, (d) prin posta, PROFIMOB SRL, Soseaua Nicolae Titulescu Nr. 64, Bl. 24, Sc.A, Et.2, Ap.7, Sector 1, Bucuresti, Romania

Comunicari de marketing:

Pentru transmiterea de newslettere cuprinzand oferte imobiliare, stiri, felicitari de sezon, folosim aplicatia Mailchimp. Daca decideti sa va inscrieti la primirea prin e-mail a newsletterelor, prin optiunea directa pe website-ul nostru, veti fi adaugat automat in lista firmei de adrese de email din Mailchimp.

De asemenea, vi se va putea cere consimtamantul in cadrul contractului de prestari servicii sau a fisei de vizionare semnate cu noi, in care veti avea optiunea sa va abonati la newsletterul nostru, urmand sa fiti adaugat de noi in lista de adresa de email din Mailchimp.

Va puteti retrage consimtamantul sau sa renuntati la primirea unor astfel de comunicari in orice moment, contactandu-ne printr-una din modalitatile descrise mai jos. 

Ne puteti contacta: (a) prin telefon, la +4021 2305034; (b) prin fax, la +4021 2305034; (c) urmând instructiunea dezabonare continuta în corpul oricarui e-mail de marketing de la noi; (d) trimiteti-ne un e-mail la office@profimob.ro, incluzand o copie a mesajului de e-mail pe care l-ati primit si tastand "Eliminare" in linia de subiect a mesajului dvs.; sau (e) prin posta, PROFIMOB SRL, Soseaua Nicolae Titulescu Nr. 64, Bl. 24, Sc.A, Et.2, Ap.7, Sector 1, Bucuresti, Romania.

Alegerea dvs. de a nu primi newslettere sau de corespondenta promotionala si de marketing de la noi nu ne va impiedica sa va corespundem prin e-mail sau in alt mod cu privire la relatia dvs. existenta sau trecuta cu noi.

Obiectia la / dezabonarea de la primirea mesajelor de marketingul direct:
Puteti sa va dezabonati sau sa obiectati la primirea din partea noastra a mesajelor de marketing direct; sa solicitati corectarea sau sa obiectati la prelucrarea informatiilor personale colectate de acest website prin trimiterea unei solicitari scrise la adresa de e-mail: office@profimob.ro.

Solicitarea accesului la datele dvs. personale si alte drepturi:
De asemenea, puteti solicita sa examinati, sa accesati, sa corectati, sa stergeti, sa va retrageti consimtamantul in orice moment, sa portati, sa restrictionati, sa va opuneti prelucrarii informatiilor dvs. personale procesate de noi, sau sa faceti o plangere, facand o solicitare la adresa de e-mail office@profimob.ro sau la adresa postala a sediului PROFIMOB SRL, Soseaua Nicolae Titulescu Nr. 64, Bl. 24, Sc.A, Et.2, Ap.7, Sector 1, Bucuresti, Romania.

14. Contact

Ne puteti contacta: 

(a) prin telefon, la +4021 2305034; 

(b) prin fax, la +4021 2305034; 

(c) prin e-mail la office@profimob.ro, 

(d) prin posta, PROFIMOB SRL, Soseaua Nicolae Titulescu Nr. 64, Bl. 24, Sc.A, Et.2, Ap.7, Sector 1, Bucuresti, Romania.