Vila de lux Padurea Baneasa Sector 1

ID Oferta: 2131Data adaugarii 16/10/2017

Descriere

Vila eleganta de vanzare Padurea Baneasa, intr-un cartier select, pe un drum cu acces privat, cu portar si doua bariere, proiectata si amenajata excelent pentru un confort desavarsit, situata pe un teren amenajat superb cu gazon, arbusti, gradina de flori, alei pavate, practic un parc in miniatura.

Vila a fost construita cu materiale de cea mai buna calitate, nu exista pereti de rigips in compartimentari, toate fiind din caramida, iar finisajele au fost alese cu exigenta, rezultatul dovedindu-se a fi spectaculos.

Usile si stucaturile au fost pictate manual de pictori romani, casa scarii este inveselita si luminata prin geamurile vitrate, balcoanele si intrarea sunt placate cu granit, termopanele sunt din lemn stratificat, scarile interioare din lemn sunt acoperite cu covor de lana de cea mai buna calitate, balustradele scarilor interioare sunt din fier forjat, geamurile au rulouri exterioare electrice.

Totul are maxima functionalitate, atat impartirea spatiului, cat si dotarile.

Parter: pe o suprafata de 166 mp se desfasoara livingul spatios, bucataria cu zona de luat masa si cu iesire directa spre foisor, spatii de depozitare, baie
Etaj: 3 dormitoare, 2 bai, living, 2 balcoane
Mansarda: 3 dormitoare, living, baie
Subsol: crama, spalatoria si camera centralei termice. Crama este un loc intim, amenajat superb, pana la cele mai mici detalii.

In garaj, amenajat la parter, se poate parca o masina de mari dimensiuni, pentru o alta masina este loc suficient in curte si mai exista alte locuri de parcare in fata portii.

In curte este amenajat locul de relaxare, cu foisor, balansoar, gratar, toate intr-un decor de vis. Gradina este intretinuta cu sistem de irigatie automatizat, portile si usile garajului sunt actionate electric, exista sistem de supraveghere video atat in interiorul vilei, cat si in exterior.

Daca va doriti o constructie de calitate, liniste si siguranta maxima este imposibil sa nu cumparati aceasta proprietate.

Daca aveti nevoie de mai putin spatiu, in complexul de 7 vile, chiar langa aceasta vila o avem la vanzare si pe sora ei mai mica, cu o suprafata de 465 mp, situata pe un teren in suprafata de 504 mp, cu dotari si amenajari identice si care va confera acelasi confort.

Vecinatati: Liceul Francez, Padurea Baneasa, Baneasa Shopping City, Willbrook Platinum, Academia de Politie, Gradina Zoologica.

Prezentarea nu poate exprima in totalitate splendoarea si functionalitatea celor doua proprietati, de aceea va invit la vizionare pentru a va forma propria opinie.

Sumar
Zona: Baneasa

Camere: 9

Constructie: 2005

Suprafata: 545 mp

Suprafata teren: 750 mp

Regim inaltime: S+P+1+M

Disponibil: imediat

Atuuri: constructie de calitate, liniste si maxima siguranta

Pret: 630.000,00 €

Vezi alte oferte din aceeasi categorie