Vanzare garsoniera 13 Septembrie, Parcul Sebastian

ID Oferta: 2154Data adaugarii 04/09/2018

Descriere

Vanzare garsoniera foarte spatioasa in apropierea parcului Sebastian - Calea 13 Septembrie, bloc din 1987, pe strada Topliceanu.

Garsoniera este decomandata, are suprafata totala de 42 mp, utila de 38 mp.

Imobilul este pozitionat intr-o zona cu blocuri construite in anii '80, aproape de mijloacele de transport in comun, institutii de invatamant, locuri de joaca amenajate.

Bucataria de peste 9 mp a fost amenajata ca a doua camera, insa se poate reveni oricand la configuratia initiala, nu au fost demolati pereti. Pozitionarea apartamentului la ultimul etaj al blocului va confera un avantaj major, asigurandu-va linistea pe care nu o gasiti intotdeanua in situatia in care aveti vecini deasupra. La reabilitarea blocului s-a izolat si terasa acestuia, astfel nu veti intampina niciun fel de probleme cu aceasta. Blocul este foarte ingrijit, curat, veti observa acest aspect chiar de la intrarea in scara.

Vecinatati: Parcul Sebastian, str. Petre Ispirescu, Prosper Plaza, Mega Image, Kaufland, str. Dumbrava Noua, Calea Rahovei. 

Iesire directa si rapida spre Marriott, Palatul Parlamentului, centru, dar si in directia opusa - Ghencea, Sos. Alexandriei.

Oferta reprezentata exclusiv de Agentia imobiliara Profimob!

Sumar
Zona: 13 Septembrie

Camere: 1

Regim inaltime: P+8

Suprafata: 42 mp

Constructie: 1987

Etaj: 8

Disponibil: imediat

Atuuri: Bloc 1987, izolat termic

Pret: 44.500,00 €

Vezi alte oferte din aceeasi categorie