2 Vile de lux Padurea Baneasa, Sector 1, vis a vis de Willbrook Platinum

ID Oferta: 2132Data adaugarii 08/12/2017

Descriere

Acces pe drum privat, 2 bariere, paza 24/24
Supraveghere video interior/exterior
Finisaje de lux - stucaturi pictate manual, geamuri vitrate, granit, marmura etc.
Curte amenajata cu gazon, foisor, barbeque, gradina de flori, alei pavate
Confort desavarsit, maxima functionalitate, totul automatizat
Vecinatati: DN1, Baneasa Shopping City, Stejarii Country Club

Impartire vila:
Parter: 144 mp, living spatios, bucataria cu zona de luat masa si cu iesire directa spre foisor, spatii de depozitare, baie, garaj
Etaj: 2 dormitoare, 2 bai, living, 2 balcoane
Mansarda: 2 dormitoare, living, walk-in dressing room, baie
Subsol: crama si camera centralei termice.

Alte detalii:

Vile elegante de vanzare in Baneasa - Sectorul 1, S+P+1+M, construite in anul 2009, proiectate si amenajate excelent pentru un confort desavarsit, cu materiale de cea mai buna calitate, nu exista pereti de rigips in compartimentari, toate fiind facute din caramida porotherm. Finisajele au fost alese cu exigenta, fara rabat la calitate, rezultatul dovedindu-se a fi spectaculos.

Usile si stucaturile au fost pictate manual de pictori romani, casa scarii este inveselita si luminata prin geamurile vitrate, balcoanele si intrarea sunt placate cu granit, termopanele sunt din lemn stratificat, scarile interioare din lemn sunt acoperite cu covor de lana de cea mai buna calitate, balustradele scarilor interioare sunt din fier forjat, geamurile au rulouri exterioare electrice. Vilele se vand nemobilate, cu bucatariile si baile complet mobilate si utilate.

Totul are maxima functionalitate, atat impartirea spatiului, cat si dotarile.

Garajul este amplasat la parter, iar la subsol sunt amenajate crama si camera tehnica. In garaj se poate parca o masina de mari dimensiuni, pentru o alta masina este loc suficient in curte si mai exista un loc de parcare in fata portii. Crama este un loc intim, amenajat superb, pana la cele mai mici detalii.

Terenul este amenajat superb cu gazon, arbusti, gradina de flori, alei pavate, practic un parc in miniatura, in mijlocul caruia regasim si locul de relaxare, cu foisor, balansoar, gratar, toate intr-un decor de vis. Gradina este intretinuta cu sistem de irigatie automatizat, portile si usile garajului sunt actionate electric, exista sistem de supraveghere video atat in interiorul vilei, cat si in exterior.

Vilele se afla intr-un cartier intim, select, pe un drum cu acces privat, cu portar si doua bariere, securitatea fiind un alt punct forte al acestor minunate proprietati.

Sumar
Zona: Baneasa

Camere: 7

Constructie: 2005

Suprafata: 472 mp

Suprafata teren: 504 mp

Regim inaltime: S+P+1+M

Disponibil: imediat

Atuuri: constructie de calitate, liniste si siguranta maxima

Pret: 530.000,00 €

Vezi alte oferte din aceeasi categorie