Links
realestate

Cautare proprietate in portofoliul de inchirieri

Am creat pentru tine un motor de cautare a proprietatilor imobiliare care sa iti permita gasirea rapida a ceea ce doresti.

Poti restrange cautarea prin bifarea, selectarea sau completarea unor criterii importante de cautare:

  • tipul de proprietate care te intereseaza (Apartamente blocuri noi, Apartamente blocuri vechi, Apartamente in vila etc), poti selecta unul sau mai multe tipuri de proprietati;
  • zona in care doresti sa fie amplasata, poti selecta oricate zone doresti.
  • numarul de camere;
  • suprafata;
  • pretul total sau pretul / mp.

Nu este obligatoriu sa bifezi toate criteriile. Poti alege tu pe care dintre ele sa le completezi. Cu cat completezi mai multe criterii, cu atat ofertele afisate vor fi mai apropiate de dorintele tale.

De asemenea, ai la dispozitie campul "Cauta dupa cuvintele" - in cazul in care nu doresti sa bifezi sau sa completezi diferitele criterii ale motorului de cautare. Tot ce trebuie sa faci este sa specifici in acest camp parametrii pe care trebuie sa-i aiba proprietatea dorita (Ex: apartament mobilat 3 camere Soseaua Nordului).

Avand in vedere ca in acest moment navighezi pe o pagina de inchirieri, motorul de cautare va afisa ofertele imobiliare aflate in portofoliul de inchirieri al agentiei. In cazul in care esti interesat de ofertele aflate la vanzare, tot ce trebuie sa faci este sa selectezi butonul "Vanzari" aflat in partea superioara a motorului de cautare.

In cazul in care vrei sa navighezi in alte pagini ale site-ului Profimob, rezultatele cautarii nu se vor pierde, acestea vor ramane afisate in partea stanga a paginii, indiferent de cate pagini vei vizita ulterior.

In cazul in care rezultatele cautarii nu sunt satisfacatoare, ai in orice moment posibilitatea de a cauta din nou prin selectarea butonului "Cautare noua", aflat in partea superioara a rezultatelor cautarii.

De asemenea, pentru a facilita schimbarea parametrilor, selectiile facute anterior vor ramane afisate, nu trebuie decat sa selectezi butonul "Anuleaza selectia", amplasat in partea inferioara a motorului de cautare, sau mai simplu, debifezi selectiile anterioare care nu au avut rezultatul scontat si bifezi din nou, conform noilor preferinte.

In cazul in care intampini orice dificultate in a cauta o proprietate, nu ezita sa ne contactezi la numerele de telefon: 021.230.50.34 si te vom ghida pas cu pas.